TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
  • China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken: ESTEL
Aantal werknemers: 101~200
Jaarlijkse omzet: 15 Million-20 Million
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Inleiding

 

Tianjin Estel Electronic Science en Technologieco., Ltd, in China wordt gevestigd, zijn een professionele leverancier van geïntegreerd openluchttelecommunicatiekabinet en de oplossingen van de temperatuurcontrole voor openluchttelecommunicatiebasisstation dat. Als wetenschap en technologie innovatief bedrijf, nemen wij in R&D, de vervaardiging, en de verkoop van telecommunicatie-uitrusting in dienst. Estel heeft een reeds lang gevestigd team van technische en beheersdeskundigen die aan klant-specifieke behoeften kunnen nauwkeurig voldoen.

 

Het basisstation integreerde oplossingen en de producten omvatten het openlucht geïntegreerde kabinet van het telecommunicatiemateriaal, batterijkabinet, RRU-kabinet, voedingkabinet, milieu controlesysteem, de meer peltier airconditioner van TEC, AC220V-compressorairconditioner, veranderlijke de frequentieairconditioner van DC48V, warmtewisselaar, gelijkrichter, UPS, het ingebedde systeem van de telecommunicatiemacht enz. Alle bovengenoemde oplossingen en producten kunnen naar maat gemaakt zijn.

 

Onze producten en oplossingen zijn opgesteld overal China geweest. Onze hoofd binnenlandse klanten zijn China Telecom, China Mobile, China Unicom, het Net van de Staat, Shenzhen/Metro en Huawei van Peking/ZTE enz. Bovendien zijn onze producten uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, Australië, Medio Oost-landen, enz.

 

De „klanten eerst, Kwaliteit eerst“ is altijd ons principe. Wij hebben vele certificatie, zoals ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, Ce, UL bereikt, FCC enz. AANGEZIEN telecommunicatie geïntegreerde oplossingen/energie - de integrator van het besparingssysteem in China, hebben wij sterke voordelen in technologieconcurrentievermogen, beheersconcurrentievermogen, de dienstconcurrentievermogen en prijsconcurrentievermogen. Door vele jaren ervaringen in ontwerp, productie en tenuitvoerlegging van verschillende projecten rond de wereld, hebben wij grote reputatie bereikt. Zich baseert bij professionele techniek en de strikte kwaliteitscontrole, zullen wij onophoudelijk hoge rendabele producten en oplossingen aan onze respectabele klanten globaal aanbieden. Wij zullen altijd ons beste proberen om aan de behoefte en de eis van klanten te voldoen.

 

Bedrijfvermogen

Handel & Markt

 

 

Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%)
Binnenlandse markt 50.00%
Afrika 15.00%
Zuidoost-Azië 10.00%
Zuid-Amerika 5.00%
Midden-Amerika 5.00%
Australië 3.00%
Het medio Oosten 3.00%
Noord-Amerika 2.00%
Zuidelijk Europa 2.00%
Oost-Europa 1.50%
Noordelijk Europa 1.00%
Westelijk Europa 1.00%
Zuid-Azige 1.00%
Oostelijk Azië 0,50%
 

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

1. Desceiption

 

ESTEL werd opgericht in 2002, specifiek in onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van het openlucht geïntegreerde kabinet van het telecommunicatiemateriaal, batterijkabinet, RRU-kabinet, voedingkabinet, milieu controlesysteem, de meer peltier airconditioner van TEC, AC220V-compressorairconditioner, veranderlijke de frequentieairconditioner van DC48V, warmtewisselaar, gelijkrichter, UPS, het ingebedde systeem van de telecommunicatiemacht enz. Wij concentreren ons bij het aanbieden van professionele energie - de controleoplossingen van de besparingstemperatuur voor binnenlands en overzee openluchttelecommunicatiebasisstation.

 

Met een R&D-Centrum en meer dan tachtig nationale octrooien, heeft ESTEL een volledige waaier van producten - meer dan 200 types totaal gevestigd. Wij concentreren ons altijd op technologieinnovatie en uitstekende productprestaties. Gebaseerd op onze overvloedige ervaring in verschillende markten, hebben wij sterk vertrouwen om uw vereisten met concurrerende prijs, goede kwaliteit, punctuele levering en de uitstekende dienst te vervullen.

 

Met 14 jaar ontwikkelings, is ESTEL één van de belangrijke leverancier van de openluchtoplossingen van het telecommunicatiekabinet geworden.

 

2. Ontwikkelingsgebeurtenissen

 

2002: Opgezet ESTEL.

 

2003: De basisstationversterker werd verkocht aan CHINA TELECOM.

 

2007: Onderzochte en ontwikkelde energie - het systeem van de besparingsventilatie

 

2009: De onderzochte en ontwikkelde warmtewisselaar van de hittepijp voor openluchttelecommunicatiekabinet

 

2010: Onderzochte en ontwikkelde veranderlijke frequentieenergie - besparingsairconditioner voor openluchttelecommunicatiekabinet. Vestigde met succes een laboratorium in de Tak van China Unicom Fuzhou.

 

2012: Deelgenomen aan de bouw van het basisstation proefpost van 4G

 

2013: Toegekende „Nationale High-tech Onderneming“

 

2016: Gebeëindigde jointstock transformatie

Dienst

 

1. Inleiding

 

1) De aangepaste productdiensten verlenen, en steunt technologie en de naverkoopdienst

 

2) De dienst eerst: Wij doen altijd ons beste klanten aan vereiste voldoen, en introduceren geschikte producten aan geschikte markten in de beste tijd. De opbrengsproducten die de vraag ontmoeten van klanten, verlenen de diensten dat de tevreden klanten, het succes van klanten onze trots is. Ons doel van de de dienstgeest is wederzijds voordelige samenwerkingsverhouding met onze partner te vestigen.


3) Uitstekende Reputatie en Goodwill: Wij concentreren ons vast op ons eigen gebied, centraliseren alle middelen en accumuleren ervaring om bij volledige rek te werken. Onze producten hebben ISO-certificatie. Wij hebben de erkenning van klanten met goed kwaliteitsproduct en de bevredigende dienst gewonnen.

 

4) Geavanceerde R&D-Technologie: Onze opmerkelijke en ervaren nadruk van het ingenieursteam bij de netwerkonderzoek, ontwikkeling en vervaardiging. Met samenwerking van het gehele team, wijden wij om betere kwaliteit, gemakkelijkere verrichting en snellere snelheid te realiseren. Ondertussen, is onze prijs concurrerend in de markt van het telecommunicatienetwerk. Bovendien, wij kunnen ODM/OEM-de dienst leveren. Wij worden altijd gewijd om vervaardiging en de dienstcapaciteit te cultiveren de van wereldklasse.

 

2. Belangrijke Tijd

 

Gewoonlijk ongeveer 7-20 dagen. De nauwkeurige levertijdbehoefte om volgens de hoeveelheid orde worden bevestigd.

 

3. Verpakking en het Verschepen

 

De kabinetsverpakking is houten geval overeenkomstig GB3873-83, vochtig bewijs en schokbewijs. Buiten de verpakking is geschilderd met vochtig bewijsteken, het teken van het schokbewijs, richtingsteken, enz.

 

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

4. Onze Leveringsagent

 

De goederen kunnen door overzees, door de lucht, door koerier, over land, door trein, enz. worden verscheept. Naast de volgende leveringsagent, kunnen wij de leveringsagent met de beste prijs in China ook zoeken als u ons om voor u wenst te doen.

 

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

5. Onze Partener

 

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Ons Team

 

Ons team:

 

Tianjin Estel Electronic Science And Technoloty Co.Ltd heeft een nationaal netwerk van verkoop en het efficiënte systeem van de naverkoopdienst opgezet.

 

Organisatie

China TIANJIN ESTEL ELECTRONIC SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0