• De Milieu Controleeenheid van SNMP
 • De Milieu Controleeenheid van SNMP
 • De Milieu Controleeenheid van SNMP
 • De Milieu Controleeenheid van SNMP
De Milieu Controleeenheid van SNMP

De Milieu Controleeenheid van SNMP

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ESTEL
Certificering: ISO
Modelnummer: EA2315001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: depending on order quantity
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 15 tot 20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2000 Reeksen per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Verre controle op openluchttelecommunicatiekabinet Inputvoeding: -48Vdc
Communicatie Wijze: SNMP, webpagina Gecontroleerde Parameters: Temperatuur, vochtigheid, water, open deur, rook
Grootte: Standard 19-geïnstalleerde duim, 1U-hoogte LEIDENE Aanwijzing: Inbegrepen
Interface: LCD vertoning met groot scherm Modbusprotocol: steun
Hoog licht:

De Milieu Controleeenheid van SNMP

,

48VDC milieu Controleeenheid

,

48VDC milieurek Controleeenheid

Productomschrijving

 

48VDC de Milieu Controleeenheid van SNMP voor Verre Controle over Openluchttelecommunicatiekabinet

 

Model: EA2315001

 

 

 

Inleiding

 

De Milieu Controleeenheid wordt ontworpen om u te helpen over een ver openluchttelecommunicatiekabinet letten op. De milieu controleeenheid kan u onmiddellijk meedelen wanneer de voorwaarden minder dan perfect zijn, en u kunt op de status altijd controleren. ESTEL heeft enorme ervaring in verre controle over openluchttelecommunicatiebijlage. Onze ervaring in de openluchttoepassing van het telecommunicatiekabinet hielp ons producten ontwerpen die geschikt, betrouwbaar, flexibel, makkelijk te gebruiken en betaalbaar zijn.

 

 

Eigenschap

 

 

 • Makkelijk te gebruiken

 

De milieu van de steunsnmp van de controleeenheid verre het netwerk controle, met zeer makkelijk te gebruiken netwerkinterface en intuïtieve webpaginavertoning. De programmeringsinterfaces worden ontworpen om intuïtief te zijn en om het even welke ingewikkelde codes of bevelen niet te gebruiken die u in andere systemen zult zien. Wij maken tot het een prioriteit om de programmering en de opstelling van onze producten zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken te zijn.

 

 

 • Veelvoudige voedingopties

Werkende voeding: 220VAC, 110VAC, 48VDC, 12VDC, OF FACULTATIEVE 24VDC.

 

 

 • Gemakkelijke installatie

De breedte van de milieu controleeenheid is standaard 19 duim. Het kan met schroeven op“ worden geïnstalleerd spoor 19 binnen openluchttelecommunicatiekabinet.

 

 • Human-computer interactieinterface

LCD vertoning de met groot scherm maakt het voor gebruikers gemakkelijker om de parametermontages en de verrichting van het systeem te bevestigen.

 

 

Verre Controle over Openluchttelecommunicatiekabinet

 

Wanneer de openluchttelecommunicatiekabinetten in afgelegen gebied worden geïnstalleerd, is het milieu binnen het kabinet kritiek. De onverwachte veranderingen in het milieu kunnen problemen met efficiency, prestaties, en zelfs mislukking veroorzaken. Na zijn sommige belangrijke aspecten die binnen het openluchtkabinet moesten worden gecontroleerd.

 

 1. Temperatuur

 

De temperatuur binnen openluchttelecommunicatiekabinet wordt gecontroleerd door temperatuursensor. Door temperatuur te controleren, kunt u de situaties ontdekken: als de airconditioner behoorlijk werkt, als het materiaal binnen het kabinet een bovenmatige hoeveelheid hitte produceert. Een temperatuursensor opgezet binnen het kabinet kan uw gids zijn om te weten of is er om het even welk probleem.

 

 1. Water op vloer

 

Wanneer er vloed is of het water in het kabinet krijgt, is een watersensor nodig om de lekken uit airconditioningssysteem of andere potentiële waterbronnen te ontdekken.

 

 1. Vochtigheid

 

De vochtigheid is zo belangrijk zoals temperatuur binnen openluchttelecommunicatiekabinetten. De te lage vochtigheid kan de oorzaak van constante statische elektriciteitslossingen zijn die uw euqipments kunnen beschadigen. De hoge vochtigheid is ook slecht, kan de oorzaak van condensatie op interne elektronika zijn die tot corrosie en mislukking leiden. Zo is het belangrijk om een vochtigheidssensor aan horloge voor deze potentiële situaties toe te voegen.

 

 1. Open deur

 

De deurschakelaar op kabinetsdeur kan wordt geïnstalleerd om het even welke onbevoegde open op de deur ontdekken en alarm naar het controlerende centrum verzenden dat. Het is een overweging voor veiligheid.

 

 1. Rook

 

Een rooksensor is ook noodzakelijk om bij de bovenkant binnen openluchttelecommunicatiekabinetten worden geïnstalleerd. Wanneer er brand of rook zijn, zal de rookdetector alarm naar het controlerende centrum verzenden.

 

 

De milieu Controleeenheid installeerde Binnen Openluchttelecommunicatiekabinet

 

 

De Milieu Controleeenheid van SNMP 0

 

De Milieu Controleeenheid van SNMP 1

 

De Milieu Controleeenheid van SNMP 2

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Milieu Controleeenheid van SNMP kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.